UNIKE LØSNINGER FRA LUXAFLEX

Top down/bottom up

Med denne smarte top down/bottom up løsningen, kan du stille inn persiennen presis som du vil. Dra den ned i toppen og skyv den opp i bunnen, og sett den akkurat der du har bruk for å skjerme mot sol eller innblikk. Skru på knappen på den øverste listen, hvis du vil vinkle lamellene. Persiennen er montert på vaier og kan brukes både i vinduer og dører.

Skylight

Luxaflex Skylight er et produkt som er laget spesielt til takvinduer. Persiennen er montert i en diskret kassett, så den blir på plass i vinduet.

MegaView®

MegaView er en persienne med dobbelt så mye utsyn, ettersom lamellene legger seg sammen to og to når persiennen åpnes. MegaView er perfekt til vinduer der du ønsker godt utsyn og masse lysinnfall.

Variozone™

Denne persiennen er seksjonsoppdelt og åpner og stenger 12 lameller av gangen. På den måten kan du skjerme akkurat der du vil. Persiennen kan stå halvt åpen og halvt stengt på samme tid – det er helt opp til deg. Variozone er perfekte til kontormiljøer med vinduer fra gulv til tak.

Evolution

Kombiner 50 mm aluminiums-lameller med over- og under-lister av tre, og få en flot persienne med industrielt look. Velg mellom seks trefarger og mange ulike stige-band i flotte farger og mønstre.

Frontfix

Frontfix er en perfekt løsning til vippevinduer og dører. Persiennen er integrert i vindusrammen og betjenes med kjede.

Lightline®

Lightline er en persienne som har en helt lukket profil. Hullene i lamellene sitter nemlig så langt tilbake, at de ikke er synlig når persiennen lukkes. Det betyr at det ikke kommer lys inn, det gjør denne persiennen ideell til kontor eller soverom. Du kan velge mellom alle fargene i kolleksjonen, hvis du velger en Lightline persienne.

top