Tepper

Tepper skaper et hyggelig og vakkert hjem

Tepper i hjemmet er en utrolig god investering. Et teppe er nemlig både praktisk, vakkert og komfortabelt. Når du først får tepper i ditt hjem, vil du undre deg over hvorfor du ikke har fått det før.

Hva slags teppe skal du velge?

Hos Garant Home har vi et stort utvalg av tepper. Vi tilbyr blant annet vegg til vegg tepper i mange forskjellige materialer samt teppefliser og sisaltepper.

Et vegg til vegg teppe skaper varme og kos

Velger du et vegg til vegg teppe vil du fort oppleve at de skaper varme i ditt hjem, fordi et gulvteppe er lunt. Tepper er lune fordi de holder bedre på varmen enn harde gulvbelegg. Tepper er samtidig veldig myke og behagelige å gå på. Det gjør dem blant annet praktiske i hjem med barn, fordi de små kan krabbe rundt på gulvet og leke uten å fryse eller slå seg. Men personer i alle aldre vil nyte godt av den myke overflaten som vegg til vegg tepper har.

I hvilke rom er tepper et opplagt valg?

Tepper er et riktig godt valg til de fleste rom i ditt hjem. Tepper skaper blant annet stemning og kos både i stuen, soverommet, på kontoret eller i barnerommene. Du kan velge å skape sammenheng i ditt hjem ved å la det samme type teppe gå igjen i alle rom. Men du kan også skape kontrast i hjemmet og for eksempel  velge forskjellige farger og design på teppene i de forskjellige rom. I vår guide kan du lese mer om hvilket teppe du bør velge til de forskjellige rom.

Vegg til vegg tepper i hjemmet forbedrer inneklimaet

Når du velger et vegg til vegg teppe skaper du ikke kun kos og stemning i ditt hjem. Vegg til vegg tepper er også praktiske fordi de kan forbedre inneklimaet i ditt hjem. Inneklimaet forbedres fordi tepper fanger bedre opp det fine støv fra luften enn det harde overflater som klinker, fliser og tre gjør.  Når du har gulvtepper vegg til vegg reduserer du samtidig støy og forbedrer akustikken i ditt hjem. Særlig i store rom vil du tydelig merke hvordan teppene skaper et mer behagelig lydnivå i hverdagens bråk og støy.  Det er en stor fordel som hele familien vil nyte godt av. Til rengjøringen av dine gulvtepper bør du bruke en støvsuger med god sugeevne, og det er en stor fordel å bruke et mikrofilter. Da sikrer du nemlig at støvpartikler ikke blåses ut i rommet igjen.

La oss hjelpe deg med å velge ditt nye teppe

Hos Garant Home elsker vi gulvtepper! Derfor står våre fagfolk alltid klar med veiledning og gode råd, så du kan få en optimal gulvteppeløsning til ditt hjem. Kom inn og hør om de mange muligheter i din nærmeste Garant Home butikk.

Du kan også bestille et besøk av gulvbussen. Så kommer vi hjem til deg på et gratis og uforpliktende oppmålings- og rådgivningsbesøk. Vi ønsker nemlig å levere en skreddersydd og helt personlig gulvteppeløsning som du vil bli glad for i mange år fremover.

top