Rullegardiner

Rullegardiner er en klassiker, som aldri blir umoderne – og med god grunn.

De stramme enkle linjene passer nemlig til ethvert hjem – og kan skape kontrastfylte uttrykk i vinduene eller helt diskret, bare la gardinet understreke stilen i hjemmet ditt. Det kommer helt an på smak og temperament.

Det finns over 300 forskjellige tekstiler som gjør at du, uten tvil, kan finne nettopp det som passer best til deg. Uansett hvilken stil du har, så gir rullegardinet deg med garanti en effektiv skjerming.

Lystette rullegardiner

Rullegardin kolleksjonen vår har i overflod av tekstiler, så du kan velge fritt om den nye gardin kun skal skjerme mot solen, eller om du ønsker total mørklegging. Til soverommet og barnerommet er  det mange som velger lystette rullegardiner. Dette kan ha stor betydning i hverdagen, fordi hele familiens søvn forbedres – særlig i sommerhalvåret hvor solen kan være forstyrrende allerede meget tidlig på dagen. Lystette rullegardiner stenger solen ute, og derfor blir ikke din søvn forstyrret.

Rullegardiner – barn og voksne elsker dem

Personer i alle aldre er glade for rullegardiner. Derfor er rullegardiner et godt valg til alle rom i hjemmet. De er meget flotte i kjøkken, spisestue og stue, men egner seg også godt i soverommet og på barnerom. Det store utvalg av farger og mønstre gjør at du kan finne en rullegardin i akkurat din stil – uansett hvilket rom i hjemmet det dreier seg om.

Hvordan velger du den rette rullegardin? Vi kan hjelpe med størrelse, farge osv. Vi hjelper også med rullegardiner etter mål.

I din nærmeste Garant Home butikk står våre fagfolk klar til å  hjelpe deg. De vet verdien av en personlig løsning og lytter derfor til dine ønsker og behov. Sammen finner dere den riktige gardinløsning til ditt hjem.

Vi tilbyr også rullegardiner etter mål. Dermed unngår du rullegardiner med standardmål, som kanskje ikke helt passer til dine vinduer. Vi tilbyr rullegardiner som er skreddersydd til nettopp DINE vinduer. Det synes vi er helt naturlig.

Er du ikke helt sikker på om rullegardiner er den beste løsningen for deg? Innen du velger kan du ta en kikk på de mange andre typer gardiner og solskjerming  som du finner i vårt store utvalg av gardiner og solskjerming.

Fritthengende

Sett gardinet ditt som du vil – uten snorer, kjeder og andre ting som forstyrrer øyet.

Luxaflex LiteRise rullegardin gjør det lett å sette gardinet i presis den høyden du ønsker det.

De klassiske snorene og kjedene er borte til fordel for en enkel teknikk, som gjør at du med lett hånd kan dra eller skyve gardinet på plass med bunn-listen. Opplev det hos nærmeste Garant Home butikk.

Utspent

Et utspent rullegardin holdes fast med vaier og er optimale til vippevinduer og dører.

Skylight

Muligheten til takvindu ditt heter Luxaflex Skylight. Med riktig tekstil kan dette bli en god mørkleggings gardin.

Farger og materialer

Ønsker du gardinet ditt gjennomsiktig, semi-gjennomsiktig, tett eller som mørklegging, så finner du det hos oss.

Rullegardiner kan betjenes med fjær, kjedetrekk eller enda med motor. Du bestemmer tekstilvalget, så det enten matcher de fargene du har i hjemmet ditt fra før, eller vi kan sy nye sidegardiner til deg, som matcher rullegardinet – kun fantasien din setter grenser!

En opplagt løsning er LiteRise, hvor du med den lette betjeningen kan stoppe rullegardinet der du vil.

Kassetten

Få et enkelt og eksklusivt look ved å skjule rullegardinrøret under en hvit, sort eller aluminiums farget kassett.

Vil du ha mørkleggingsgardin, så velg mørkleggingstekstil sammen med sidelister, så får du en optimal løsning.

 
top