Plisségardiner

Garant Home har et stort utvalg i ulike løsninger i plisségardiner.

Fakta om plisségardiner

Plisségardiner kan tilpasses alle vindusfasonger og innstilles, så gardinen kun dekker f.eks. den midterste eller den nederste delen av vinduet.

Plisségardiner finnes i mange farger, mønstre og strukturer, som kan kombineres med metalltopp og bunn-lister i matchende farger eller tre-lister.

Du finner det hos oss, uansett om du ønsker gjennomsiktig, semi-gjennomsiktig, tett eller mørklegging.

Vil du ha en rød tråd gjennom huset så hjemmet ditt blir enkelt og stilfullt, er det flere mønstre og farger som går igjen i både plisségardiner, lamellgardiner og rullegardiner.

Hvilke plisségardiner skal du velge?

Det finnes mange former for gardiner og solskjerming og noen ganger kan det være en jungel å finne rundt i. Men vi kan hjelpe deg så du finner den rette løsning. I rom med store sørvendte  vinduspartier kan det være en god ide å velge plisségardiner med aluminiumsbakside, fordi aluminium reflekterer sollyset og isolerer om vinteren. Til soverommet finnes derimot en duett plissé i to tekstiler kombinert i ett system: en halvgjennomsiktig om dagen og en mørkleggende om kvelden.

Veiledning i forbindelse med dine nye plissegardiner – pris, størrelser, farger osv. – kan du få hos din nærmeste Garant Home butikk. Våre fagfolk står klar til å hjelpe deg med å finne den mest optimale løsning til nettopp ditt hjem.

Du kan også bli inspirert her på siden, hvor vi har samlet et bildegalleri av flotte løsninger med plisségardiner. Få gode ideer til hvordan du kan bruke plisségardiner i stuen, kjøkkenet og i soverom. Plisségardiner er også et super godt valg til både vaskerom, gang og hjemmekontoret.

Cordless Plissé

Cordless Plissé er et plisségardin, som betjenes uten bruk av løse snorer. Det reguleres i høyden når du drar eller skyver i bunn-listen.

Cordless Twin er en dobbel plisségardin, som alltid er hvit på baksiden gir et harmonisk inntrykk sett utefra.

Verosol

Verosol plisségardin er perfekte til utestuer eller sydvendte vinduspartier, fordi de har aluminiums bakside, som reflekterer sollyset og isolerer om vinteren.

Til soverommet eller stuen kan du få duett plissé i to tekstiler kombinert i samme system: en halvgjennomsiktig på dagtid, og en mørklegging på kveldstid.

Betjening

Plisséer kan styres med enten sidetrekk, snortrekk eller kjede, Smartcorde, LiteRise eller motor.

Betjening: Sidetrekk

Velger du at plisségardinet skal betjenes med sidetrekk, kan du velge mellom hvit snor eller kjede i hvit, sort eller grå plast. Plisségardinet kan fås med vanlig snor-lås som sitter i høyre eller venstre side på gardinet.

Betjening: SmartCord™

SmartCord er en hel liten revolusjon med mange fordeler -  som skal oppleves. Her er det ikke lange snorer som flyter i vinduskarmen eller på gulvet. Tvert imot har snoren alltid samme lengde, uansett om gardinet er oppe eller nede. SmartCorde gjør dessuten at gardinet kan dras ned i én myk bevegelse.

Betjening: LiteRise®

LiteRise er betjening helt uten snor. Gardinet dras eller skyves opp og ned i bunn-listen.

Betjening: Motor

Det er mange fordeler med motorstyring, bl.a. bedre komfort og lettere for deg. Gardiner med motor styres med en kontakt, fjernkontroll eller veggsender. Du kan enda koble lys- og temperatursensor og timer til styringen av gardinet.

Duette

Duette plisségardin er et dobbelt vevs gardin, som gir større isoleringsevne og dermed god energieffekt. Isoleringsevnen hjelper med å holde varmen ute om sommeren og inne om vinteren. Den særlige isoleringsevnen kommer av de luftlommene, som oppstår mellom lagene i det dobbelte plisségardinet.

Duettgardinet kan fås, akkurat som vanlige plisségardiner, i mange variasjoner. Spør i Garantbutikken din, de kan hjelpe deg med å finne den helt riktige løsningen til deg.

 
top