Persienner

Med Garant Homes persienner på mål kan du på en fleksibel og effektiv måte skjerme mot sollys.

De vannrette roterende lamellene gir deg en nøyaktig lyskontroll, både når det gjelder intensitet og retning, så du kan skjerme nøyaktig som du vil. Kolleksjonen tilbyr et bredt utvalg i alle regnbuens farger, modeller og lamellbredder som gjør at du kan forvandle et hvilket som helst rom i din helt egen stil. Du kan til og med bestemme om de loddrette snorene skal matche persiennen eller skape en spennende kontrast.

Du kan få spesielle våtroms-persienner, som tåler den høye luftfuktigheten på badet. Kort og godt, får du med persienner, en verden av individuelle designmuligheter til boligen.

Velg en persienne for en fleksibel solskjerming

Når du velger persienner velger du en utrolig fleksibel form for solskjerming. Det er en stor luksus i disse dager, hvor mange av oss drømmer om komfortable og praktiske løsninger som er skreddersydd til vårt hjem. Derfor kan du hos Garant Home få persienner i 4 forskjellige lamellbredder: både 25 mm, 35 mm, 50 mm og 70 mm. På den måten kan du få en løsning som er tilpasset de enkelte rom i ditt hjem. Alle rom er nemlig forskjellige.

Din nye persienne kan du betjene på flere forskjellige måter. Garant Homes persienner fås nemlig både med motor, vristang og snortrekk, eller kjedetrekk. Dermed kan du velge forskjellige løsninger i forskjellige rom – alt etter hvilket behov du har. Du kan for eksempel velge motoriserte persienner i soverommet, så du lett kan få sollys inn i rommet om morgenen – uten å reise deg fra sengen.

Persienner på mål – både utvendige persienner og innvendige persienner

Vi vet verdien av persienner etter mål. Dine nye persienner fra Garant Home får du derfor i spesialmål, så de passer nettopp til DIN bolig. Dette gjelder både når du velger utvendige persienner og persienner innvendig.

Drømmer du om persienne gardiner?

Det er praktisk å bruke persienner som gardiner, men persienner er så mye mer. De er nemlig også moteriktige og dekorative, og du lett integrere dem i den øvrige innredningen i ditt hjem. Persienner kan nemlig brukes i alle rom i boligen – velg derfor en farge eller et mønster som understreker stilen i de enkelte rom. I soverommet kan du for eksempel velge rolige mønstre og farger for en avslappet stil, mens de mere fargerike persienner kan skape liv på barnerommet.

Inspirasjon til din neste persienne

Her på siden har vi samlet et lite bildegalleri av persienneløsninger, hvor du kan få inspirasjon til ditt eget hjem. Men du kan også lese mer om flere av våre mange gardintyper og finne den løsning som passer best til dine behov.

Fritthengende

En fritthengende persienne passer til loddrette vinduer. Vinduet må gjerne være med skrå overkarm, eller et mellomglass vindu.

Utspent

En utspent persienne holdes fast med vaier og er derfor ideelle til vippevinduer og dører.

Materialer og farger

Persiennene våre finnes i alle regnbuens farger, både med og uten mønster.

Du kan få persienner med unik finish som overflater som skifter farge, soft touch, i tre eller med perforeringer.

 

Luxaflex

Unike persienne løsninger fra Luxaflex.

top