Parkettgulv – et nydelig, naturlig og slitesterkt gulv

Drømmer du om å gjøre hjemmet ditt komplett med et nydelig, naturlig og slitesterkt gulv? Da skal du velge et parkettgulv fra Garant Home.

Et parkettgulv er et tregulv, som gir deg et rengjøringsvennlig gulv, som er lunt og behagelig å gå på. De gode egenskapene gulvet har, vil du glede deg over i mange, mange år. Det nye parkettgulvet ditt, kan du få i mange ulike tresorter, som eik, furu, bok og ask – valget er ditt! Med et tregulv kan du skape nettopp det uttrykket du alltid har drømt om, i dit hjem.

Velg et rengjøringsvennlig gulv
I en travel hverdag vil du helt sikkert sette pris på et gulv som er lett å holde – og det er nettopp det du får med et parkettgulv! Den daglige rengjøring klarere du med støvsugeren, så behøver du ikke å bruke den sparsomme tiden din på vanskelig og tung rengjøring. Når behovet en sjelden gang oppstår, kan du vaske gulvet med en mikrofiberklut. Smuss binder ikke på treoverflater, det gjør gulvet allergivennlig.

Gjør stilen i ditt hjem komplett
Når du velger parkettgulv, får du et gulv med treoverflate. Det er som å invitere naturen inn i ditt hjem, og det vil du ikke angre på. Fordi et tregulv er et naturprodukt, er hver eneste planke, og hvert eneste gulv unikt! Det gjør at du kan skape en helt personlig stil i ditt hjem – både i små og store rom.  Samtidig med at du skal velge den tresorten som passer best i dit hjem, skal du også velge hvilken overflatebehandling gulvet skal ha. Her har du også flere valgmuligheter – drømmer du om et lysere gulv, kan du velge en hvit matt lakk, men du kan også velge oljebehandlet overflate. Valget er ditt – og det er mye å velge mellom!

Er et parkettgulv formstabilt?
Parkettgulv er lamelloppbygd – dvs. bygget opp i flere lag. Gulvet har slit-lag i tre, et tykt mellomlag i f.eks. kryssfiner, gran, furu eller HDF, som går på tvers, samt en bunnfiner. Den konstruksjonen gir et formstabilt gulv, der bevegelsene er minimert med 60-70 % i forhold til et massivt tregulv. Så du får et gulv med tette og presise samlinger, som vil være pene alltid. Det nye parkettgulvet dit er lett å legge og arbeide med – både for gjør-det-selv folk og for profesjonelle. Gulvet monteres nemlig lett og enkelt med et lim-fritt klikksystem.

:: Se alle gulv

top