Panelgardiner

Panelgardiner en veldig fin løsning til store vinduspartier, og kan brukes som både skyvedør og forheng, eller som romdeler.

En panelgardin er den ultimative personlige løsning

En panelgardin er bygget opp av glatte gardinbaner som kjører på en skinne. Gardinene kan settes sammen i like eller ulike paneler – det er helt opp til deg å velge. Du kan velge ensfargete, stripete, gjennomsiktige eller med mønster. Velg nettopp det design som understreker stilen i ditt hjem. Panelgardiner fås også som metervarer i forskjellige strukturer og vevinger. Skal det passe perfekt til ditt hjem, så kan du blande og sette paneler sammen, så du får din egen, helt personlige og unike løsning. Derfor er panelgardiner i en klasse for seg selv, når det gjelder å skape et personlig hjem.

Panelene kan monteres både individuelt og sammenhengende som ett panelgardin. Panelene kan betjenes med snortrekk, stang eller manuelt.

Panelgardiner: både vakre og særdeles praktiske

Med panelgardiner i ditt hjem får du en meget fleksibel form for solskjerming. De forskjellige paneler er nemlig uavhengig av hverandre, og kan derfor trekkes frem og tilbake som det passer deg. Dermed kan panelene plasseres der hvor solen irriterer deg mest, og lett flyttes når solen beveger seg i løpet av dagen. Men panelene holder ikke kun irriterende sollys ute – noen ganger kan nysgjerrige blikk utenfra også være forstyrrende. Dette kan en panelgardin også skjerme for, da du kan plassere panelene så innsynet begrenses. Det hindrer nysgjerrige naboer i å  kikke inn.

En praktisk egenskap ved panelgardiner er dessuten at de fungerer riktig godt som en dekorativ romdeler eller skyvedør. Dermed kan du for eksempel avskjerme kontordelen i stuen fra resten av rommet. Og du vil oppleve ditt hjem som mer rommelig.

Stort utvalg av panelgardiner

Garant Home er stedet du skal gå til hvis du ønsker et stort utvalg av panelgardiner. Vi har også et stort udvalg av andre typer gardiner og solskjerming, så vi er sikre på at vi kan tilby deg den ideelle løsning til ditt hjem. I din nærmeste Garant Home butikk kan du oppleve det store utvalget og bli inspirert til en flott gardinløsning i ditt eget hjem. Våre fagfolk står klar med veiledning og svar på alle de spørsmål du eventuelt har.

 
top