VELKOMMEN TIL NORGES BESTE KJEDE I GULV- OG GARDINLØSNINGER

Garant Home er en kjede med pasjonerte profesjonelle gulv- og gardinfolk.

Fra 15 januar 2015 blir Gulvspesialisten en del av danske Garant, som med 70 butikker er danmarks største frivillige kjede innenfor gulv, tepper og gardiner. Med inngåelse i kjeden skifter de fire butikkene i Oslo, Bergen, Stavanger og Os navn til Garant Home. Les pressemelding her.

Hver enkelt butikk er forankret i lokalsamfunnet og står derfor helt personlig inne for både service og kvalitet. For deg som kunde betyr det at du alltid er tett på den du handler med, og det gir tillit og trygghet under kjøpet.

Privat og profesjonelt

Alle butikkene tilbyr løsninger til både private og bedrifter. Vi kjører gjerne forbi til et uforpliktende rådgivnings- og oppmålingsmøte. Vi har erfarne montører, som med garanti, løser alle oppgavene fra montering av vegg til vegg tepper og gardiner, til tregulv og fliser.

Kvalitet

Hos Garant Home har vi valgt å satse på kvaliteten. Derfor finner du ikke billig-produkter i våre butikker. I stedet finner du et attraktivt utvalg, som i både kvalitet og pris, matcher de produktgruppene vi har valgt å handle med. Ikke dermed sagt at vi ikke har tilbudsvarer, men vi vil alltid stå inne for kvaliteten på disse produktene.

Uansett hva produktet er, skal det overholde bestemte minimumskrav. Tregulvene våre er f.eks. alltid utvalgt, så de passer til klimaet i Norge. Gardiner og solskjermer er alltid laget etter mål, og vi gir alltid garanti på montasjen - når det er oss som monterer.

Filosofien

Hos Garant Home har vi en felles leveregel: Helt personlig. En enkel leveregel – som dekker over det du kan regne med å få, når du handler hos oss.

Bli medlem av kjeden

Driver du gulv- eller gardinbutikk, og kunne du tenke deg å få ett av Norges sterkeste kjedekonsepter i ryggen? Da er Garant Home kanskje en mulighet for deg.

Pressemeldinger

Her kan du lese pressemeldinger fra Garant Home.

top