Liftgardiner

Liftgardiner er som skapt til å understreke de enkle, rene linjene i boliginnretningen – eller å leke med spennende kontraster i tekstiler med mønster eller striper.

Vakre liftgardiner er en fryd for øyet, og de gjør stemningen i boligen både trivelig og koselig – og med minst 200 forskjellige tekstiler å velge mellom og mange ulike liftgardin-størrelser og modeller, finner du helt sikkert en løsning som passer deg.

En liftgardin er velegnet i alle rom i ditt hjem

Drømmer du om liftgardiner, men vet ikke om det er den beste løsning? Som utgangspunkt er liftgardiner et godt valg i de fleste av hjemmets rom. Derfor kan du trygt velge en liftgardin både i kjøkken, stue, vaskerom, soverom og på barnerommene.

Fordelen ved det store utvalg av farger og mønstre er at du kan skape forskjellige uttrykk i rommene i hjemmet ditt. På barnerommet kan du velge en liftgardin med et fargerikt og fantasifullt mønster, som gjør dine barn glade når de åpner øynene om morgenen. I soverommet kan du derimot velge avdempede farger og mønstre for å skape en rolig og avslappende stemning. I kjøkken og vaskerom er mulighetene mange – alt etter din personlige smak. Noen foretrekker et minimalistisk uttrykk, mens andre foretrekker et fargerikt uttrykk i hjemmet. Valget er opp til deg – vi kan hjelpe deg med det hele.

Lystette liftgardiner

Det blir mer og mer populært med mørkleggingsgardiner i norske hjem – og det forstår vi godt! De kan nemlig forbedre din nattesøvn og gi deg mulighet for å slappe av i løpet av dagen, fordi irriterende sol holdes ute. Derfor er gardiner med mørklegging særdeles velegnet i soverommet og på barnerommene, hvor de fleste av oss ønsker å stenge sollyset ute. Hvis du har et ønske om en gardin med den praktiske mørkleggingsegenskap, kan du trygt velge liftgardiner. Vi tilbyr nemlig lystette liftgardiner.

Liftgardiner i nettbutikk

Du kan desverre ikke kjøpe våre liftgardiner online. Men vi vil gjerne hjelpe deg med din nye gardinløsning, og derfor kan du med egne øyne se det store utvalg av liftgardiner i din nærmeste Garant Home butikk. Her kan du finne en liftgardin som skaper den helt rette og personlige stemning i nettopp ditt hjem.

Vi vil gjerne gi deg inspirasjon og idéer til praktiske og flotte gardinløsninger til ditt hjem. Derfor har vi her på siden samlet et lite bildegalleri med flotte løsninger med liftgardiner. Ta en kikk og bli inspirert til ditt eget hjem.

 
top