Lamellgardiner

Lamellgardiner er en opplagt og flott løsning til de store, åpne vinduspartier som man ser i mange moderne hjem.

En lamellgardin gir deg optimal mulighet for å justere lysinnfallet i ditt hjem. Lysinnfallet regulerer du når du vrir lamellene, som kan stilles så presis at kun det lyset du ønsker kommer inn.

Lamellgardiner fås i ulike bredder, mange forskjellige farger og mønstre, så spør endelig i Garantbutikken din, så finner dere sammen det som passer til nettopp den løsningen du ønsker deg. Vi kan hjelpe, uansett hvilket uttrykk du ønsker i hjemmet ditt. Vi har nemlig lamellgardiner som passer både til den minimalistiske og fargerike innretningsstil. Det er fordi vi gjerne vil hjelpe deg med å skape et helt personlig hjem. Hvis du er nysgjerrig  på en pris på din nye lamellgardin, kan våre fagfolk også hjelpe deg med det.

Våre lamellgardiner kan dessverre ikke kjøpes i nettbutik, men hos Garant Home butikkene står vi klar til å hjelpe deg.

Hvilke egenskaper har en lamellgardin?

En smart egenskap ved lamellgardiner er at de kan brukes som romdelere. På den måten kan du få deg en kosekrok, eller lage skillerom til kontoret.

Du kan dessuten bruke din nye lamellgardin som mørkleggingsgardin. Denne egenskap får du ved å velge en lamellgardin med et mørkleggende vev. En slik løsning er et godt valg til soverommet og barnerommene, hvor de fleste av oss ønsker å stenge sollyset helt ute. Med et mørkleggende vev kommer det ikke noe sollys gjennom vevet, og du får derfor bedre mulighet for å sove eller slappe av.

Lamellgardiner kan dessuten brukes både i skråvinduer og karnapper, og de kan fås med motor og fjernkontroll. Det gjør hverdagen morsommere og enklere for både store og små i hjemmet.

Stort utvalg av lamellgardiner

I Garant Home tilbyr vi blant annet et stort utvalg av lamellgardiner fra danske Luxaflex, som er kjent for flotte og stilfulle løsninger i en høy kvalitet.

I Garant har vi også merket Luna Collection. Luna Collection kjøper vi direkte fra produsenten, så vi har ingen fordyrende mellomledd. Dessuten har vi valgt en mindre kolleksjon ved å konsentrere oss om de mest populære modeller og farger. På den måten har vi redusert våre  kostpriser, og kan derfor tilby våre kunder gode priser på produkter i en god kvalitet. Det synes vi gir mening - både for oss og våre kunder.

Se bildegalleri nedenunder, og få idéer til flotte løsninger med lamellgardiner.

 
top