Insektnett

Når det er høysommer og sol i Norge - da synes insektene det er gøy å være her.

Insekter er flotte ute i naturen, men fryktelig irriterende hvis de kommer seg inn i huset.

Tenk å våkne om natten fordi mygg og fluer irriterer deg, eller du ikke får matro. Med insektsnett kan du åpne dører og vinduer, og glede deg over den friske luften, samtidig med at insektene blir der de skal være – rett på utsiden av nettet.

Få en bedre søvn med insektsnett

Om natten er fluer og mygg nesten enda mer forstyrrende enn om dagen. Alle som har opplevd en dårlig nattesøvn vet hvor tøff dagen etter blir. Med et insektsnett unngår du at din nattesøvn forstyrres. Et insektsnett holder nemlig insekter ute, så de ikke svermer rundt ditt hode når du sover. Derfor kan du rolig sove med åpne vinduer på de varme sommernetter. Dette vil både barn og voksne ha en stor glede av.

Garant Home har et stort utvalg av insektsnett til dører og vinduer.

Besøk din nærmeste Garant Home butikk der våre fagfolk står klare til å hjelpe deg. Det er første skritt mot en sommer uten irriterende insekter.

Plissé insektnett - vinduer

Plissé insektnett til vinduer lages på bestilling etter mål. Plissé insektnett fås i ramme som kan monteres innvendig eller utvendig på vinduskarmen. Plissé er tidløst og integreres veldig pent.
Plissé insektnett til vinduer fås kun med fast ramme, og du kan monterer rammen uten å bruke verktøy.

Brakettene som du klikker rammen fast i, skal skrus fast i karmen. Hvis du vil demontere insektnettet, kan det gjøres lett, uten bruk av verktøy. Det gjelder for både innvendig og utvendig modell.

Plissé insektnett - dør

Plissé dørene er til montering innvendig i karmen. Et elegant design i vertikal plissé. En kun 3 mm tykk bunnprofil, gjør plissédørene veldig anvendelige der en bruker hjelpemidler på hjul. Plissédører fås i ulike bredder, som enkeldør (130 cm bred), som XL dør (180 cm bred), eller som dobbeltdør (260 cm bred).

Plissédørene finns i standardstørrelser, som passer nesten alle steder. Når du har montert plissédøren, er skruene til monteringen skjult. Enkel oppbygging av plissésystemet gjør det veldig robust og barnevennlig.
Der dørtrinnet skråner kan du få skråkiler som ekstra tilbehør. Der det blåser mye, kan du få magnetband som passer til falsen i plissédøren, motparten kan monteres på karmen eller på neste plissédør.

Der det ikke er mulig å bruke innvendig insektnett, kan det monteres en aluminiumprofil med plisségardin på ytterkarmen. Bunnprofilen er kun 3 mm tykk og selvklebende. Nettet holdes på plass av den kunststoffkjeden, som samtidig holder systemet fast på bunnprofilen. Når plissédøren er pakket sammen måler den kun 35 x 85 mm.

top