Gulv til alle rom

Hos Gulvspesialisten finner du gulv som passer godt sammen og skaper den riktige stemningen i hjemmet, enten du trenger gulv til stue, kjøkken, soverom, gang, bad, vaskerom eller kjellerstue. Her er en oversikt over hvilke gulv som passer til hvilke rom.

Parkett: Et naturlig valg

Et parkettgulv består av tre, og bringer derfor naturen inn i hjemmet på en helt spesiell måte. Det autentiske og lune treverket gir en varme i interiøret som det er enkelt å føle seg hjemme i.

Fordi tre er et levende materiale som påvirkes av omgivelsene, bør man være oppmerksom på hvor man bruker parkettgulv. I områder hvor gulvet utsettes for mye vann, er det ikke anbefalt å bruke tregulv.

Se våre parkettgulv

Tepper: Mykt og lunt i hjemmet

Et vegg-til-vegg teppe er et godt alternativ dersom man ser etter et mykt og komfortabelt gulv. På grunn av den lune overflaten er tepper spesielt godt egnet til bruk i stue og soverom.

Fordi tepper finnes i mange ulike kvaliteter, er det varierende hvor mye slitasje de tåler. F.eks. er et ullteppe ikke anbefalt i gang, mens et flatvevd teppe med høy slitestyrke godt kan brukes til dette.

Se våre vegg-til-vegg tepper

Vinyl: Materialet med de mange mulighetene

Vinylgulv er en solid gulvtype som kan settes sammen i forskjellige mønster. Gulvene finnes i ulike tykkelser og kvaliteter alt etter hvilket behov du har, og du kan velge mellom flere design som setter et pent og behagelig preg på interiøret.

Fordi vinyl er et materiale som tåler mye og samtidig leder varme på en god måte, er det en gulvløsning som kan fungere i de fleste rom.

Se våre vinylgulv

Kork: Mykt, elastisk og lyddempende

Hvis du ønsker et gulv som både er mykt og tåler slitasje, er kork et godt alternativ. Kork er et naturprodukt som er svært komfortabelt å gå på, og som har gode lyddempende egenskaper.

Gulvspesialisten tilbyr ikke bare tradisjonelle korkgulv med naturlige korkoverflater, men også kombinasjonsgulv som har kork i bunnen og vinyl på overflaten. 

Se våre korkgulv

Linoleum: Enkelt, fleksibelt og fargerikt

Marmoleum Click er et høykvalitetsprodukt som passer godt til de fleste rom i boligen. Med en bred fargepallett får du maksimal designfrihet, og du kan klikke sammen de ulike fargene slik du selv ønsker.

Marmoleum gulv består av linoleum og har en kjerne av myk og komfortabel kork.

Se våre linoleumsgulv

Laminat: Et praktisk og solid alternativ

Laminat kan ligne tre, men har noen andre fordeler. Det er veldig hardt og slitesterkt, og er derfor opplag til rom hvor det skal være pent, men samtidig praktisk.

Laminat finnes i flere rene og moderne farger som setter et rolig og behagelig preg på interiøret.

Se våre laminatgulv

  STUE:

Parkett

Tepper

Kork

 

Linoleum

Vinyl

Laminat

Fliser

 

 

  KJØKKEN:

Vinyl

Kork

Linoleum

Laminat

Fliser

 

 

Parkett
  SOVEROM:

Parkett

Tepper

Vinyl

Kork

Linoleum

Laminat

 

 

Fliser
  KJELLERSTUE:

Parkett

Tepper

Vinyl

Kork

Linoleum

Laminat

 

 

Fliser
  INNERGANG:

Vinyl

Kork

Linoleum

Laminat

Fliser

 

 

Parkett

Tepper

  YTTERGANG:Fliser

Vinyl

Linoleum

Laminat

 

 

  VASKEROM:

Fliser

 

Vinyl

 

 

  BAD:

Fliser

 

 
top