Gardiner solskjerming

Gardiner og solskjermning

Hos Garant Home legger vi vekt på å inspirere og rådgi våre kunder til den løsning som passer best til deres stil og ønsker.

Derfor selger vi gardin- og solskjermingsløsninger som er skreddersydde til deg, i høy kvalitet og til den helt rette pris. I Garant Home butikkene får du hjelp og råd av profesjonelle fagfolk som er oppdatert på det som skjer innenfor boliginnretning.

Gå på oppdagelse her på sidene, og få inspirasjon til nye persienner, rullegardiner, plisségardiner, liftgardiner, lamellgardiner, panelgardiner og insektnett.

Med gardiner skaper du et personlig hjem

Forestill deg at du trår inn over dørstokken hjemme og tenker: ”Dette er meg!” Med gardiner gjør du ditt hjem personlig, fordi du selv velger de farger og mønstre som passer best til din smak og ditt hjem. For at du kan få nettopp de gardiner du helst vil ha, kan du velge mellom allverdens farger og materialer. Du skaper altså en unik look og en unik stemning som gir både deg og dine gjester et smil på leppene. Vårt store utvalg av gardiner og solskjerming består utelukkende av produkter av høy kvalitet, og det sikrer deg en løsning som holder i mange år.

Gardiner til hvert hjem og hvert rom

Alle rom og vinduer krever hver sin gardin. Derfor består vårt utvalg av gardiner og solskjerming av mange forskjellige varianter. Uansett hvilken form vinduet har og uansett hvor det er plassert, kan vi tilby en gardinløsning som matcher dine behov. Om du har bruk for gardiner til dine skråvinduer, vippedører, eller i rom med vinduer fra gulv til tak, har vi mange muligheter. I de forskjellige rom velger mange ofte panelgardiner til de store vinduspartier i stuen og i kjøkken og spisestue. Mens fargerike liftgardiner er populære på barnerom.

Du kan dessuten velge mellom flere forskjellige innovative betjeningssystemer som gir deg nettopp den løsning som fungerer best for deg. Vi har alt fra snorløse alternativer til motoriserte systemer, så du kan for eksempel slippe å ha lange snorer liggende på gulvet. Det øker barnesikkerheten og skaper trygghet, fordi små barn ikke kan få viklet snorer om halsen.

Gardiner som en motorisert løsning

For å gjøre hverdagen mer komfortabel for hele familien tilbyr vi også motoriserte gardinløsningerVelger du en motorisert løsning kan du styre dine gardiner og solskjerming med en fjernbetjening. Utrolig praktisk og komfortabelt, fordi du behøver ikke å reise deg fra sofaen, hvis du for eksempel får solen i øynene når du ser film. Med en motorisert løsning kan du også styre dine gardiner og solskjerming når du ikke er hjemme. Dermed kan du for eksempel gi inntrykk av at det er noen hjemme, når du er på ferie. Det gir sikkerhet til deg og din familie.

Nøye utvalgte produsenter

Hos Garant Home samarbeider vi kun med produsenter vi har utvalgt nøye. De skal oppfylle våre krav til kvalitet, service, design og pris. Dette er for å sikre at vi kan tilby deg den aller beste løsning når du skal velge nye gardiner og solskjerming.

Garant Home elsker gardiner – og vi står klar til å hjelpe

Synes du det er mange spørgsmål å ta stilling til når du skal velge nye gardiner? Skal det være persienner, rullegardiner eller noe helt annet? Skal det være med eller uten mørklegging? Spørsmålene er mange, men heldigvis står våre fagfolk klare til å besvare dem alle. Besøk din nærmeste Garant Home butikk og få gode råd og veiledning om gardiner og solskjerming.

top